God og effektiv Thai massage

Thai massage er baseret på en meget gammel og gennemprøvet metode, som kan hjælpe mennesker med at forebygge og behandle smerter og spændinger i kroppen.

Visionen bag den traditionelle thai massage er at man har et holistisk syn på mennesket og kroppen, og ved at alting er forbundet. Smerte og spændinger kan opleves fysisk ét sted i kroppen, men samtidigt være opstået et andet sted. De fysiske skavanker kan ligeledes stamme fra noget psykisk såsom stress eller traumer.

Fordele ved thai massage

Thai massage kan løsne op i dine spændinger ved hjælp af en kombination af stræk, muskelmassage, ledrotationer samt stimulering af meridianbanerne. Det er en massageform, hvor både klienten og behandleren er i bevægelse, og hvor behandleren ud over sine hænder også bruger knæ, albuer og underarme. Mange klienter vil opleve behandlingen afslappende, selvom de ofte selv er i bevægelse. En thai massage kan meget vel sammenlignes med en yogatime, hvor man får strukket ud i muskler og led. Under en thai massage vil du desuden opleve at du får øget din mobilitet og din blodcirkulation i kroppen.

Hård massageform

Massageformen kan være meget hård, og det er altid vigtigt at du som klient husker at sige fra, hvis det bliver for ubehageligt. Alle har forskellige skavanker og smertetærskler. Derfor er det vigtigt, at du tager ansvar for, hvad din krop fortæller dig at du kan holde til, og sørger for at videreformidle dette til massøren. Dermed kan massøren bedre tilpasse thai massagen til netop dig og din krop. Læs mere om hård massage

Efter thai massagen

Efter en thailandsk massagebehandling efterlades du med en både fysisk og psykisk velvære.

Eftersom du kan have fået aktiveret mange af de muskler, som normalt ligger i dvale, kan du opleve ømhed i kroppen dagen derpå. Det kan føles som om du har haft en hård træning dagen før, men muskelømheden er en helt naturlig ting efter en thai massage.

Gode råd

Det er en god idé at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, og dagen efter. Det hjælper din krop til at restituere bedst muligt, og kan mindske ømheden. Vi anbefaler at du får en thaimassage jævnligt for at forebygge kroniske smerter og spændinger bedst muligt. Dog vil du allerede med én behandling kunne opnå en stor effekt.

Thai massagen foregår i vores flotte lokaler i Haslev.

Se priser på thai massage og book din tid

Vil du vide mere eller booke en tid?

Vi tilbyder en række forskellige massageformer, der alle tager udgangspunkt i den traditionelle asiatiske massage.

Kontakt info

THAI SPORTS MASSAGE
Jernbanegade 17
4690 Haslev
Åben mandag til fredag fra kl. 10 til 19
Lørdag  fra kl. 10 til 16
Søndag lukket

 

 

29 83 68 00

FIND OS HER

Find os