Afslappende olie massage til din krop

Hvis du ikke er så glad for hård massage, er en olie massage det perfekte alternativ. En oliemassage er blid og afslappende, hvorimod en thai massage er hårdere. Nogle mennesker kan have svært ved at slappe ordentligt af under en massage, hvis de for eksempel er nervøse for smerte og ømhed i kroppen. Det kan også være at de simpelthen bare ikke bryder sig om de dybdegående massageformer.

Visionen bag den traditionelle thai massage er at man har et holistisk syn på mennesket og kroppen, og ved at alting er forbundet. Smerte og spændinger kan opleves fysisk ét sted i kroppen, men samtidigt være opstået et andet sted. De fysiske skavanker kan ligeledes stamme fra noget psykisk såsom stress eller traumer.

Ren wellness

Trænger du mere til en wellnessmassage af hele kroppen, er det olie massage du skal vælge hos os. Massøren kommer godt rundt på hele kroppen og løsner op for dine trætte og spændte muskler. Olie massagen er også meget anvendelig til blidt at behandle smerter i ryg, nakke, ben eller arme. Hvad enten dine smerter er kroniske eller du har fået en skade i forbindelse med sport, kan massagen afhjælpe og/eller forebygge.

Olie massage giver fornyet energi

Oplever du at du ofte er træt og uoplagt, så kan en olie massage hjælpe dig til at genfinde energien i din krop. Måske oplever du stress i din hverdag, eller savner overskud af andre årsager. Men en oliemassage får du et tiltrængt pusterum, hvor du giver din krop og dit sind lov til at få en pause fra hverdagens gøremål og bekymringer.

Blid massage

Massøren vil altid justere hårdheden af massagen efter dine ønsker, da alle mennesker er forskellige. Det er derfor vigtigt, at du også selv er opmærksom på, hvad din krop fortæller dig undervejs i massagen. Når du mærker efter og formidler dine ønsker videre til din massør, kan massagen blive tilpasset optimalt til netop dig. Oliemassagen er blidere end en traditionel thai massage.

Efter olie massagen

Efter olie massagen vil du føle dig behageligt afslappet i hele kroppen, og føle at du igen er klar til at tackle hverdagen. Dine stresshormoner er kommet i bund, og energien vil begynde at vende tilbage til dig, både i din krop og mentalt.

Olie massagen foregår i vores flotte lokaler i Hårlev, og vi behandler ofte klienter fra hele Stevns, Køge, Ringsted, Fakse og Næstved. Se vores lokaler her

Priser på professionel oliemassage

250 kr. / 30 min.

400 kr. / 60 min.

Book en tid til oliemassage

Vi har åbent mandag til fredag fra kl. 10 til 19. Samt lørdag og søndag fra kl. 10 til 16.

Se priser på thai massage og book din tid Book din tid i dag

Vil du vide mere eller booke en tid?

Vi tilbyder en række forskellige massageformer, der alle tager udgangspunkt i den traditionelle asiatiske massage.

Kontakt info

THAI SPORTS MASSAGE
Jernbanegade 17
4690 Haslev
Åben mandag til fredag fra kl. 10 til 19
Lørdag  fra kl. 10 til 16
Søndag lukket

 

 

29 83 68 00

FIND OS HER

Find os