En mere dybdegående massage

Er du ikke vild med “wellness massage”, men ønsker en mere dybdegående behandling, vil en hård massage være det rigtige valg for dig.

En hård massage hos os kan sammenlignes med en fysiurgisk sportsmassage, hvor der fokuseres ekstra meget på de dybe tryk. Selvom massagen er mere hård end traditionel thai massage, tager den dog stadig udgangspunkt i den traditionelle asiatiske massageform.

Dybdegående massage

Vores dygtige massører anvender forskellige teknikker for at tilpasse massagen til netop dig. Der bliver arbejdet dybt i væv og muskulatur, for at løsne op for dine spændinger, og forebygge smerter og eventuelle skader.

I princippet kan alle modtage en hård thai massage, så længe det er muligt at slappe ordentligt af i kroppen under massagen. Massøren vil altid starte med at spørge ind til om du har nogle gener eller deciderede skader, for at kunne fokusere på dem under behandlingen.

I visse tilfælde, kan massøren fraråde dig at få hård massage, hvis det vurderes at du har skader, hvor en hård massage vil gøre mere skade end gavn. I sådanne tilfælde kan du blive tilbudt at få en mere blid massage i stedet. F.eks. en olie massage.

Efter en hård massage

Når du har fået en dybdegående, hård massage, vil du opleve at dine muskler og led bliver smidigere, eventuelle smerter mindskes og dit stressniveau vil falde. Hvis du lider af spændingshovedpine eller muskulære problemer vil massagen ligeledes virke afhjælpende og forebyggende, især hvis du får massage med jævne mellemrum.

Gode råd

Efter en dybdegående massage er det vigtigt at du drikker rigeligt med væske, så din muskulatur kan restituere bedst muligt, og så din krop kan komme af med affaldsstofferne. Du kan opleve hovedpine, træthed og lignede symptomer som følge af behandlingen. Som regel går disse gener dog hurtigt over.

Priser på hård massage

400 kr. / 60 min.

Book din tid hos Thai Sports Massage i Haslev

Massagen foregår i vores klinik, som er beliggende i Haslev.

Vi har åbent mandag til fredag fra kl. 10 til 19. Samt lørdag og søndag fra kl. 10 til 16.

Se priser på thai massage og book din tid Book din tid i dag

Vil du vide mere eller booke en tid?

Vi tilbyder en række forskellige massageformer, der alle tager udgangspunkt i den traditionelle asiatiske massage.

Kontakt info

THAI SPORTS MASSAGE
Jernbanegade 17
4690 Haslev
Åben mandag til fredag fra kl. 10 til 19
Lørdag  fra kl. 10 til 16
Søndag lukket

 

 

29 83 68 00

FIND OS HER

Find os